Havebo Groep

Specialist op het gebied van betonproducten en vloersystemen.

Havebo laat u graag volop profiteren van haar jarenlange ervaring sinds 1979. Of het nu gaat om het constructieve tekenwerk of de logistiek op uw bouwplaats, wij denken met u mee. Bij Havebo krijgt u deskundig advies en uitgebreide dienstverlening die aansluiten bij úw situatie.

Voor een optimaal verloop van het bestelproces is het uitwisselen van de juiste informatie uiteraard van groot belang. Tijdens het offertetraject, het ordertraject en de tekenprocedure. Hieronder bij “Bestellen” ziet u een overzicht van aanvullende informatie die helpt om het hele proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

De missie van Havebo.

“Wij verbinden, innoveren en werken intensief samen met onze relaties en medewerkers, zodat gezamenlijke doelstellingen worden behaald.
In een veilige en betrouwbare omgeving creëren wij een transparante werkwijze”

Havebo onderdeel van de Van Dijk Groep.

De Van Dijk Groep (VDG) houden zich bezig met uiteenlopende activiteiten, met als gemene deler een link met de bouw en/of vastgoedwereld.
De activiteiten zijn te verdelen in drie divisies: VDG Companies, VDG Real Estate en VDG Finance. Diverse mooie bedrijven onder dezelfde vlag.
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.vandijkgroep.nl om meer te weten te komen.
De Van Dijk Groep is al meer dan vijftig jaar ontzettend gedreven om de beste oplossing te bieden voor onze klanten, en daar zijn wij als onderdeel enorm trots op.
Maar de gezamenlijke ambities binnen de Van Dijk Groep zijn onverminderd groot. Op naar de honderd jaar!

Havebo Groep
Postbus 44
3734 ZG Den Dolder

Fornheselaan 118
3734 GE Den Dolder

T +31 (0)30 228 06 13
E info@havebo.nl

VOOR AL UW SYSTEEMVLOEREN