Werken bij Havebo

Het team van Havebo Groep werkt met veel plezier aan een gezamenlijk doel: het leveren en eventueel monteren van de juiste vloer voor elke situatie. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Onze klanten kiezen voor ons, omdat we veel meer zijn dan een leverancier. Met onze deskundige verkoopadviseurs, de ervaren mensen van ons bedrijfsbureau en ons eigen expeditieteam wordt elke opdracht soepel begeleid, van de aanvraag tot de tijdige levering. Constructief zit het ook wel goed, daar zorgt onze tekenkamer voor. Klanten die hun woningbestand van een hoogwaardige renovatievloer willen voorzien, kunnen bij ons ook terecht voor montage. Wij monteren vakkundig en met een korte doorlooptijd, zodat bewoners hun comfortabele, goed isolerende vloer snel weer in gebruik kunnen nemen.

Veelzijdig team

Ons team is divers en biedt een mooie mix van ervaring en (jong) talent, generalisten en specialisten. Om elke dag dat stapje extra te kunnen zetten voor onze klanten, houden wij onze energie op peil door gezellig samen te lunchen, regelmatig een wandeling te maken in het bos om de hoek of elkaar uit te dagen voor een potje darts, sjoelen of tafelvoetbal. Op vrijdag sluiten we graag samen de week af onder het genot van een hapje en een drankje.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste, ambitieuze en leergierige nieuwe collega die graag deel uitmaakt van ons team? Laat ons dan gauw weten dat je geïnteresseerd bent in een van onderstaande functies.

Ben je wel enthousiast geworden, maar staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan jouw open sollicitatie per e-mail naar Hannelies Brasz, Manager Operations & HR.

 

Projecttekenaar

In deze functie ben jij een belangrijke schakel in de begeleiding van de klant. Jouw tekenwerk ligt aan de basis van de adviezen die we de klant geven bij het vinden van de juiste vloer in zijn specifieke situatie.

Heftruckchauffeur

Ben jij die heftruckchauffeur die van aanpakken houdt? Is Zeewolde voor jou een goede werklocatie? Werk je graag buiten en heb je naast een aantal jaren ervaring ook een goede dosis humor? Dan zoeken we jou!