Help jij ons onze klanten te ontzorgen?

Onze klanten kopen hun vloeren graag bij Havebo. Met onze ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat zij zo goed en zo snel mogelijk worden geholpen. Om snel de rinkelende telefoon te kunnen beantwoorden zoeken wij daarom een

medewerker secretariaat (32 uur)

Je bent in jouw functie tegelijkertijd een belangrijke schakel in ons verkoopproces en een visitekaartje van onze organisatie. Doordat je doorvraagt aan de telefoon, weet je de vraag achter de vraag te herleiden en kan je daarna de juiste vervolgactie uitzetten. Je beantwoordt de vragen zelf of je brengt de klant in contact met de juiste collega. Je wordt hierbij ondersteund door je directe collega’s van het secretariaat, maar ook door medewerkers van andere afdelingen waarmee je nauw samenwerkt.

Wat ga je doen?

 • Je houdt je vooral bezig met de eerste afhandeling van inkomende vragen en opdrachten aan de telefoon.
 • Je durft door te vragen en verzamelt alle informatie zodat je collega de klant zo goed en snel mogelijk kan helpen.
 • Je verwerkt offertes en orders die per e-mail binnenkomen, houdt de mailbox bij en verricht licht administratief werk.
 • Verder ontvang je de gasten (klanten en sollicitanten) die ons kantoor bezoeken.

Elke dag ziet er anders uit en het is dan ook het ene moment drukker dan het andere.

Wat neem je mee?

 • Je voelt je goed in een administratieve functie waarbij jij het aanspreekpunt bent voor de klant en je samen met je collega’s het verschil kunt maken.
 • Klantvriendelijkheid en accuratesse zijn voor jou belangrijk. Je bent nieuwsgierig, enthousiast en kunt prima zelfstandig werken.
 • Verder ben je communicatief sterk in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je pakt zaken snel op en werkt al langer met MS Office (Outlook, Word en Excel).
 • Je hebt ervaring met klantcontact aan de telefoon en licht administratieve taken.

Werkdagen en werktijden

We zijn een kantoororganisatie en zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor klanten. De werktijden zijn tussen 8.00 en 17.00uur. We kijken in overleg met de andere collega’s op het secretariaat hoe we jouw uren en dagen indelen. De dinsdag is voor nu wel een verplichte dag omdat jouw collega dan haar parttime dag heeft. Bij uitbreiding van het team kan hier opnieuw naar worden gekeken.

Wij bieden jou graag

 • een cultuur waarbij we binnen de kantoortijden ons werk afkrijgen;
 • focus op 80% inzet van iedereen, zodat we, waar nodig, kunnen pieken naar 100%;
 • een omgeving waarin de directeur gewoon Paul heet en graag wordt uitgedaagd in een sjoel- of dartwedstrijd;
 • een werksfeer waarin collega’s graag bereid zijn je te helpen als je een vraag hebt;
 • de uitdaging om te kijken naar wat je nog niet wist van jezelf en de ruimte om dat verder te ontdekken!

Uiteraard betalen we je een marktconform salaris voor het werken bij Havebo en spreken we vooraf samen af waar we beiden blij mee zijn. Naast het salaris zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen (op fulltime basis), pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Verder volgen we de HIBIN CAO.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie, bel operationeel manager Hannelies Brasz op telefoonnummer 030 228 06 13. Of stuur direct je CV en een korte motivatie naar h.brasz@havebo.nl.

Wij zijn Havebo

Havebo biedt een breed assortiment systeemvloeren, prefab-beton en funderingsproducten. Maar wat wij onze klanten vooral bieden is een veilig en ontzorgd gevoel en het gemak van een totaaloplossing bij één contactpersoon.

Met onze professionele tekenkamer, een goed georganiseerd bedrijfsbureau en onze eigen expeditie leveren we precies wat een aannemer nodig heeft en maken we betrouwbare afspraken over het levermoment.

Meer dan een baan

Havebo groeit en wil haar medewerkers graag laten meegroeien. We besteden daarom veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast houden we het op kantoor graag gezellig. Wij gaan ervan uit dat jij normaal gesproken 80% van je tijd druk aan het werk bent, maar wel bereid bent om bij drukte de volle 100% te geven.

Na een week hard werken sluiten we de vrijdagmiddag af met een borrel. Door het jaar heen komen we op verschillende momenten met alle collega’s samen voor een BBQ, een kerstborrel of een paasbrunch.

Missie

Wij verbinden, innoveren en werken intensief samen met onze relaties en medewerkers, zodat gezamenlijke doelstellingen worden behaald. In een veilige en betrouwbare omgeving creëren wij een transparante werkwijze.