Heb jij je administratie op orde?

Onze klanten kopen hun vloeren graag bij Havebo. Met onze ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat zij zo goed mogelijk worden geholpen. Onder andere met de afdeling financiële administratie zorgen we voor een perfecte afronding van het werkproces. Omdat wij blijven groeien, zijn we op zoek naar een

medewerker financiële administratie (20 uur)

Je bent in jouw functie de sluitpost van de organisatie. De vloeren zijn verkocht, getekend, gepland en geleverd. Nu aan jou de taak om de facturatie te verzorgen. Doordat je dol bent op cijfers, zie je snel verbanden en werk je zeer accuraat. Het is voor jou belangrijk dat de zaken kloppen en je haalt energie uit het zoeken naar antwoorden op openstaande vragen. Je wordt hierbij ondersteund door je directe collega’s van de afdeling financiële administratie en de financieel directeur.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van onze vloeren.
 • Je verzorgt de nacalculatie.
 • Je analyseert de cijfers voor de maandafsluiting.
 • Je draagt zorg voor het controleren van de kredietwaardigheid van onze klanten.
 • Je bent ondersteunend aan de financieel directeur.

Wat neem je mee?

 • Je bent ondernemend, werkt accuraat en met een assertieve houding.
 • Je beschikt over het vermogen cijfers en data te analyseren en verbanden te leggen.
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau met financiële achtergrond.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met Exact en MS Office.
 • Je bent bereid overige administratieve taken op te pakken.

Werkdagen en werktijden

We zijn een kantoororganisatie en zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor klanten. De werktijden zijn tussen 8.00 en 17.00uur. We kijken in overleg met de andere collega’s op administratie hoe we jouw uren en dagen indelen.

Wij bieden jou graag

 • een cultuur waarbij we binnen de kantoortijden ons werk afkrijgen;
 • focus op 80% inzet van iedereen, zodat we, waar nodig, kunnen pieken naar 100%;
 • een omgeving waarin de directeur gewoon Paul heet en graag wordt uitgedaagd in een sjoel- of dartwedstrijd;
 • een werksfeer waarin collega’s graag bereid zijn je te helpen als je een vraag hebt;
 • de uitdaging om te kijken naar wat je nog niet wist van jezelf en de ruimte om dat verder te ontdekken!

Uiteraard betalen we je een marktconform salaris voor het werken bij Havebo en spreken we vooraf samen af waar we beiden blij mee zijn. Naast het salaris zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen (op fulltime basis), pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Verder volgen we de HIBIN CAO.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Angelique van Miltenburg, afdelingshoofd administratie, per e-mail a.van.miltenburg@havebo.nl of per telefoon 030-2280613.

Wil je solliciteren, stuur dan direct je CV en een korte motivatie naar h.brasz@havebo.nl.

Wij zijn Havebo

Havebo biedt een breed assortiment systeemvloeren, prefab-beton en funderingsproducten. Maar wat wij onze klanten vooral bieden is een veilig en ontzorgd gevoel en het gemak van een totaaloplossing bij één contactpersoon.

Met onze professionele tekenkamer, een goed georganiseerd bedrijfsbureau en onze eigen expeditie leveren we precies wat een aannemer nodig heeft en maken we betrouwbare afspraken over het levermoment.

Meer dan een baan

Havebo groeit en wil haar medewerkers graag laten meegroeien. We besteden daarom veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast houden we het op kantoor graag gezellig. Wij gaan ervan uit dat jij normaal gesproken 80% van je tijd druk aan het werk bent, maar wel bereid bent om bij drukte de volle 100% te geven.

Na een week hard werken sluiten we de vrijdagmiddag af met een borrel. Door het jaar heen komen we op verschillende momenten met alle collega’s samen voor een BBQ, een kerstborrel of een paasbrunch.

Missie

Wij verbinden, innoveren en werken intensief samen met onze relaties en medewerkers, zodat gezamenlijke doelstellingen worden behaald. In een veilige en betrouwbare omgeving creëren wij een transparante werkwijze.