GARANTIE OP LEVERTIJD

TEKENBUREAU

De Havebo Groep beschikt over een eigen tekenbureau. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. En onze tekenaars tekenen diverse systemen uit voor u. Dit maakt Havebo uniek, want door deze tekenkamer heeft u slechts één contactpersoon voor meerdere bouwlagen. Dat is wel zo efficiënt.

Bij een opdracht is een goede overdracht van gegevens cruciaal voor een perfect tekentraject. Aan u vragen wij de juiste .dwg en/of .pdf tekeningen. Wij zetten ons vervolgens in voor een probleemloos verloop van het tekenwerk.

Snel schakelen is onze kracht.

BEDRIJFSBUREAU

Het bedrijfsbureau van Havebo houdt toezicht op alle lopende werken. Zij vormt de schakel tussen relatie, fabrikant en tekenaar. De werkwijze overleggen wij met u als klant. Contact houden per e-mail of telefoon; wij zorgen voor de meest prettige manier van werken voor u.

Wanneer u meerdere projecten heeft lopen bij Havebo, is een werklijst op maat wel zo makkelijk. Havebo geeft haar relaties graag een actuele werklijst. Daarin ziet u in één oogopslag welke werken er lopen, voorzien van data.

Met Havebo heeft u overzicht.

Veilig en vertrouwd